no-image-214
  • Add Favorites
  • Contact Author
  • Visit Website
  • Print this page
  • Leave Comment
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+
Call: 0317-102-310

Site-ul itDepot.ro va pune la dispozitie cele mai performante echipamente hardware pentru canalul B2B (cititoare coduri de bare, scanere cod de bare, telefoane rezistente, imprimante eticheta)

Imprimantele de etichete sunt din ce in ce mai utilizate in diverse industrii. Asa cum etichetele sunt de mai multe feluri, la fel se gasesc disponibile tipuri diferite de imprimante etichete.

Majoritatea tipurilor de imprimante etichete sunt termice, acestea fiind cel mai flexibil tip de imprimanta. Cu ajutorul imprimantelor termice poti tipari pe orice tip de suport care se potriveste cu dimensiunile imprimantei.

Diferenta intre diversele modele de imprimante termice o face volumul de etichete pe care le poate tipari fiecare. In continuare vom prezenta informatii utile despre cateva tipuri de imprimante etichete.

Imprimanta mobila ofera independenta de orice cablu de conexiune la un computer. Imprimantele mobile sunt construite pentru volume mici de tiparire. De asemenea, dimensiunile etichetelor tiparite sunt mici. Insa in acelasi timp ele ofera avantajul ca sunt usor de transportat si ofera o calitate foarte buna la tiparire.

 

Imprimantele mobile sunt perfecte pentru agentii de vanzari care trebuie sa emita chitante pe teren. O imprimanta mobila este, de asemenea, foarte utila in activitatea de depozit.

Open in Google Maps

Listing Location

Bd. Tudor Vladimirescu 45, Tati Center, Sector 5, Bucuresti, Romania

mai departe

Related Listing


gazduire web